Termeni și condiții

Termeni și condiții

1. Nota introductivă

Prin accesarea și folosirea magazinului on-line www.shinybuttons.ro, dumneavoastra acceptati termenii și condițiile de utilizare, expuse mai jos.

Termenii și condițiile generale se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii realizate de către Style Mile SRL, prin intermediul magazinului on-line www.shinybuttons.ro, către cumpărator.

www.shinybuttons.ro îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment prezentele condiţii generale de vânzare.În cazul unei modificări, acestea vor fi aplicate fiecărei comenzi din momentul intrării acesteia în vigoare.

Sunteți de acord și acceptați ca putem adăuga sau șterge orice informație de pe site, fără o notificare prealabilă. Vă recomandăm citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor înaintea efectuării oricărei comenzi pe magazinul on-line www.shinybuttons.ro.

2. Definiții

www.shinybuttons.ro - marcă înregistrată și domeniu proprietate privată. Site-ul www.shinybuttons.ro și subdomeniile acestora aparține firmei Style Mile SRL.

CUMPĂRĂTOR: persoană fizică sau juridică care efectuează o comandă pe site-ul www.shinybuttons.ro

VÂNZĂTOR: StyleMile SRL, având sediul social în Târgu Mureș, Bulevardul 1 Decembrie, nr. 249, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J26/744/2014, CIF 33467887.

BUNURI: orice produs care urmează a fi furnizat de către vânzător pentru cumpărător.

COMANDĂ: un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și cumpărător prin care vânzătorul este de acord să livreze bunurile, iar cumpărătorul este de acord să primească aceste bunuri și să facă plata acestora.

CONTRACT: o comandă confirmată de către vânzător.

SPECIFICAȚII: toate specificațiile și/sau descrierile a bunurilor așa cum sunt precizate în comandă.

NEWSLETTER / ALERTA:  mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor desfașurate de către www.shinybutton.ro într-o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea www.shinybuttons.ro cu referire la informațiile conținute de acesta.

TRANZACȚIE: încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs / serviciu de către www.shinybuttons.ro către clienți, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre www.shinybuttons.ro, indiferent de modalitatea de livrare.

3. Confidențialitatea și securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale sunt confidențiale. Vânzătorul se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor dumneavostră. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de livrare, email.
Prin completarea formularului de înscriere de pe site, declarați că sunteți de acord ca numele și datele dvs. personale să intre în baza de date a vânzătorului care își rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acțiuni de reclamă, marketing și publicitate informațiile mai sus menționate, fără alte obligații și plăți ulterioare față de persoana dvs.

De asemenea, sunteți de acord să primiți informații, obiecte promționale și/sau produse gratuite, prin poștă, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la vânzător și de la partenerii săi. În cazul în care nu doriți să primiți astfel de informații, obiecte promoționale și/sau produse gratuite, puteți oricând să refuzați primirea acestora.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor. Pentru orice nelamurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii "Contact" din site.

Este foarte important ca datele dumneavoastră personale să fie corecte, acestea fiind necesare la buna desfășurare a intregii comenzi. Refuzul dumneavoastră de a ne furniza aceste date, duc la imposibilitatea finalizării oricărei comenzi.

Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierderi de informații care ar putea fi cauzate de defecțiuni sau erori ale software-ului cu care este conceput și găzduit magazinul on-line www.shinybuttons.ro și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul sau emailurile expediate de www.shinybuttons.ro nu conțin viruși.

4. Politica de vânzare online

Accesul la serviciu este permis oricărui membru care posedă sau își creează un cont. Pentru a permite accesul la serviciu, membrul va trebui să accepte prevederile documentului.

www.shinybuttons.ro își rezervă dreptul de a limita accesul clientului la serviciu și de a șterge contul acestuia pe baza comportamentului avut de către client, accesul și existența contului clientului ar putea prejudiciat în vreun fel de către admisitratorul siteului.

Fiecare membru poate avea un singur cont. Este interzisă partajarea unui cont între mai mulți membri/clienți. În situația în care se descoperă accese de acest gen, www.shinybuttons.ro își rezervă dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la conținut sau serviciu.

5.Comanda online

Prin finalizarea comenzii clientul trebuie să completează datele de furnizare necesare pentru procesul de cumparare. Aceste date neapărat trebuie să fie corecte, complete si adevarate la data plasării comenzii. La sfarșitul pașilor apare o fișă cu comandă emisă. În timp de 24 de ore o sa fiți contactat de un agent.
www.shinybuttons.ro  poate renunța unilateral comanda efectuată de către client, în urma unei notificări prealabile adresate clientului, fără nici o obligație ulterioară a vreunei parți făță de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

 • neacceptarea de către bancă sau a tranzacției, în cazul de plată online;
 • invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de www.shinybuuton.ro, în cazul plății online;
 • datele furnizate de către client, pe site sunt incomplete sau incorecte;
 • activitatea clientului pe site poate și/sau produce daune de orice natura de partea www.shinybuttons.ro  și/sau partenerilor acestuia;
 • realizarea a mai mult de doua livrări consecutive, esuate sau pentru alte motive obiective;

6. Modalități de plată

Plata articolelor se poate realiza:

 • plata online pe www.shinybuttons.ro prin card bancar
 • prin transfer bancar în contul IBAN RO69 BTRL RON CRT 0261562601
 • cu numerar, la momentul livrării coletului de către FAN curier

7.Transport și livrare

Livrarea către client a produselor achiziționate, este efectuată prin intermediul unei firme de curierat care oferă suport online de supraveghere.

Livrările se vor efectua in 5-10 zile lucrătoare de la plasarea fermă a comenzii. În cazul în care produsul va fi livrat cu depășirea termenului mai sus menționat, www.shinybuttons.ro va informa clientul prin e-mail sau telefon, caz in care, clientul poate renunța în scris la comandă. În eventualitatea în care plata a fost efectuată înainte de data livrării produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate în totalitate conform legii, în termen de 14 de zile. După trimiterea coletului, veti primi email cu nr. AWB al coletului pentru posibilitatea de urmărire online a coletului. Timpul de livrare este de minim 24 de ore de la primirea confirmării de livrare prin email, in afara zilelor de odihnă și a sărbătorilor legale și este garantată de către firma de curierat rapid. Pentru efectuarea corectă a livrării, curierul va primi datele dvs. – nume, adresa, telefon. Înainte de efectuarea livrării, curierul vă va contacta telefonic. În cazul în care nu veți fi disponibil, curierul va agreea cu dvs. data și ora de livrare. În momentul în care ați agreeat cu curierul momentul livrării, dumneavoastră aveți obligația de a vă afla la adresa precizată pe comandă și să preluați coletul. In cazul în care nu sunteți mulțumit, coletul va fi returnat la expeditor.

În momentul preluării coletului de la curier, verificați conținutul acestuia. În cazul în care coletul este avariat și nu are anexat AWB-ul, vă rugăm să nu preluați coletul. Dacă se constată lipsa de produse vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva acest lucru, în urma căruia noi vom trimite produsul lipsă sau vă trimitem banii în termen de 14 de zile din momentul notificării în scris la adresa de email hello@shinybuttons.ro . Pentru reclamații va rugam să păstrați documentul de plată a coletului.

8. Returnarea produselor

Clientul www.shinybuttons.ro poate returna produsele achiziționate prin intermediul unui contract, in urmatoarele situatii:

 • coletele prezintă deteriorări severe;
 • produsele au fost livrate / facturate gresit;
 • produsele prezintă defecte de fabricatie;
 • produsele au mărimi diferite față de cele comandate de către client;

"Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului." De asemenea, în conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 34/2014, clientul are dreptul de a renunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile de la data primirii produsului/ produselor, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cădea, conform legii, în sarcina clientului. Clientul este obligat să notifice intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin e-mail sau telefonic în termen de maxim 14 zile de la primirea produselor și/sau serviciilor.

www.shinybuttons.ro poate sa refuze produsele returnate de catre clienții săi, dacă returul se incadrează într-unul din cazurile prevazute în continuare, fără ca acesta din urmă să pretindă daune-interese sau despăgubiri:

 • în cazul înlocuirii produsului achiziționat cu un alt produs având alte specificații sau de un tip diferit
 • în cazul în care cererea de returnare pentru oricare din situațiile prevăzute mai sus are data de expediere care depașește termenul de 14 zile
 • în cazul în care se returnează un produs având ca motivație una dintre situațiile prevăzute mai sus, iar produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. www.shinybuttons.ro își rezervă dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, bijuterii, costume de baie și/sau produse cosmetice. Membrul/ Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Pantofii trebuie să nu fie folosiți și să fie returnaţi în ambalajul original nedeteriorat, cutiile fiind considerate ca o parte a produsului. Ochelarii de soare trebuie să fie intacţi la returnare.

În cazul rambursării contravalorii produsului, aceasta se va face în cel mult 14 de zile de la confirmarea returului. În cazul înlocuirii produsului cu unul având mărimea nou comandată, înlocuirea se va face în condițiile și limitele unei comenzi normale.

În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi pătite de către client. De asemenea, în cazul, livrării unui/unor produs(e) necomandat(e), cheltuielile de returnare sunt efectuate de client. Produsele comandate pot fi returnate, prin curier la adresa Style Mile SRL, Bulevardul 1 Decembrie 1918 Nr.249 Târgu Mureș, Mureș.

9. Frauda

www.shinybutons.ro nu solicită clienților sau utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informații referitoare la date confidențiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Clientul / Membrul își asuma întreaga responsabilitate pentru divulgarea unui terț a datelor sale confidențiale. www.shinybuttons.ro  declină orice responsabilitate, în situația în care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde ca este/reprezintă interesele www.shinybuttons.ro. Clientul sau membrul va informa www.shinybuttons.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

10. Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt proprietatea vânzătorului și sunt aparate de Legea nr.8/1996. Folosirea oricărui element cuprins în acest site, fără acordul scris al vânzătorului, se pedepsește conform legislației in vigoare.

11. Feedback

În cazul în care există întrebări sau sugesții în legătură cu www.shinybuttons.ro, vă rugăm să ne contactați la numarului de telefon (+40)744454882, în orice zi lucrătoare a săptămânii, program 12-17, sau prin email la hello@shinybuttons.ro

Orice comentarii, întrebări, feedback, idei, sugesții sau alte comunicări sau informații despre sau referitoare la site-ul www.shinybuttons.ro, funcționalitatea sau îmbunătățirea acestuia vor rămâne proprietatea www.shinybuttons.ro